ANMÄLAN

Nu är föranmälan för Skellefteå Motorfestival 2017 stängd!

Vi har rekordmånga föranmälda fordon i år, över 400 stycken. Otroligt roligt!

Det kommer att vara möjligt att efteranmäla sig på plats. Med reservation för att det kan bli fullt på området. Alla föranmälda fordon har garanterat plats.
Grindarna för fordonsutställarna öppnar 07.00 och stänger 12.00.

Några dagar före festivalen kommer ett välkomstbrev att mailas ut till alla föranmälda fordon med praktisk information.

Varmt välkomna till Skellefteå Motorfestival 2017!

760motorfestianmalanamlan

Concours de Charme
Deltagarna tävlar i tidstypiska kläder som matchar sina fordon. Under skratt och jubel försöker de charma den kunniga juryn. Maila linda.hugosson@fabas.se om ni vill vara med!

Lastbilar
Alla lastbilar är välkomna till oss redan på fredagen. Då kör vi ljusshow!! Behöver du komma ännu tidigare hör av dig till oss så ordnar vi det. På området finns dusch och på fredagskvällen och under lördagen finns det mat att köpa.
Vi har högtryckstvättar att erbjuda samt att vi jobbar på att få dit en skummaskin.
Vill ni stå kvar till på söndag går även detta att lösa. Varmt välkomna!

Jobba som funktionär
Vill du jobba som funktionär under Motorfestivalen?
Vi söker engagerade funktionärer som vill göra Motorfestivalen ännu mera fartfylld! Vi behöver alltifrån entrévärdar till personer som kan bygga scen, tält och så vidare. Hör av dig till oss vid frågor eller anmälan som funktionär på info@motorfestival.se.

Företagsutställare på Motorfestivalen
Vill du att ditt företag ska synas på Motorfestivalen, boka din monterplats redan nu!
För prisuppgifter, bokning eller vid frågor angående utställningen kontakta Tom Verta på tom.verta@gmail.com eller 070-584 11 55.

Allmäna villkor
– Fordon som ska medverka på utställningen och i Concours de Charme föranmäler sig via formulären här på hemsidan. (Anmälan för 2017 är nu stängd). Detta är för att det ska gå så smidigt som möjligt för oss arrangörer och att ni som utställare/deltagare ska få en bra placering.
– Arrangörerna friskriver sig från allt ansvar för utställda fordon.
– Dagen före festivalen, har vi öppet mellan 17:00 – 20:00 för de som vill lämna sitt fordon på arenan över natten och slippa krångel tidigt morgongen därpå.
– Insläpp sker från 07:00 på lördagen och stänger 12.00, fordonen måste vara utanför området 18:00. Möjlighet finns att lämna sitt fordon till söndag, men ingen bevakning sker på området under lördag natt.